[website bouwen] [website ontwerp] []
[Kinderyoga Eigenwijs]
[Contact]
[Kinderknop]
[Yoga op school]
[Kinderfeestje]
[Lessen]
[Wie ben ik]
[Links]
[Wat is Yoga]
[Tienerknop]
[]

VOOR JONGEREN

Hi, wat goed dat je op mijn site kijkt. Dan heb je waarschijnlijk interesse in yoga en wil je er wel wat meer over weten. Door yoga te doen wordt je soepeler, krachtiger van lichaam en geest en je leert te ontspannen op momenten dat jij dit nodig hebt. Dit doen we door middel van dynamische yogahoudingen, ademhaling, massage en visualisatie. De lessen hebben een thema, bijvoorbeeld “kracht” (waar zit jouw kracht?) en we maken iets creatiefs aan het eind van de les ter ontspanning. Ik leg ook uit wat een oefening voor je doet en wanneer je die nodig kunt hebben.

De goede effecten van yoga zijn er velen. Voor jou belangrijk om te weten is o.a. dat je er meer energie van krijgt, je leert te concentreren en yoga zorgt voor zelfvertrouwen, zodat je positief in het leven staat. Meegenomen is dat het goed is voor je lichaam, dat wordt sterk en lenig.

Klik hier voor de folder (PDF)

Als er genoeg aanmeldingen zijn komt er een jongerenles. Dag en tijd wordt dan gekozen. Als je informatie wilt of je wilt aanmelden, stuur dan een e-mail naar annebert@live.nl